Pages

Thursday, September 15, 2011

tersangat la gumbire nye diriku ini....

salam korang-korang yang dikasihi....

selamat malam....

wah..hari ini mood aku sangat la baek.....esok pulak mahu blik ke kampung halaman..hihihi..bukanla....ke rumahku syurgaku la....

okay..entry kali ini nak cite pasal entry yang sebelum nye.....

aku telah pun berjumpe dengan blogger NURUL AIN ABU SALAM

aku telah membeli handbags dengan banyak nye..hihhi..takde la banyak sangat..hihihi...tapi adalah dalam 4 biji..ngee.....memang sangat cantik la korang......sangat-sangat..rambang mata nak beli yang mana tao....adoi...
dah la yang menjual nye pown gojes gitu.....tak sangka ketemu jugak aku dengan k.ain nie...cantik orangnye..lembut aje...cewah......

mari aku sajikan mata korang dengan hidangan beg2 yang gojes aku telah beli ini..jangan jelez tao....cantik tao..ngeee......

cun kan

lil sis

mine...hihhi

also her

suke sangat...hihhii

free gift...

same jgk..free gift...mmg suke la
ha mestilah korang jeles kan..(aku perasan je kan) tak kisah la kan..janji pada aku cantik dan harganya berbaloi daa cukup daa.....nanti aku akan beli agii kat kak Ain nie.....hehehehe..maka dengan ini untuk penutup kepada entry pada kali ini..aku juga telah menyediakan gambo aku dengan die..hihihi dan kawan-kawan yang telah membeli..thankzz korang...
special thankz to Kak Ain juga....kerna telah sudi datang ke UPM ini...hihihhi.....

see..she look gojes sangat...segan nk gmbo..oppss gedik aku...

die gojes..aku xpown.....

cun melecun kan...

over excited meyh aku nie

so aku nak mengemas pulak...sok nak balik....till then see u olls next entry k....have  a gud day...n time kasih membaca blog aku yang tak seberapa....sowie sbb gmbo xbape cntk.....sob..sob..edit ckit daa......hihihhi..........