Pages

Tuesday, January 3, 2012

Exam>>>>>>>>>>>>>>>>>>FINAL

setelah 14 minggu mengadap buku dan menghadiri kelas setiap hari......tibe lah mase untuk aku dan kengkawan di uji final exam.....sem ni aku cume ade 3 paper untuk final...kelas kau jah.....sikit aje.tapi banyak giler nak kena bace dan paham.....adoi la.......tapi kan daa puas cuti...so sekarang mase untuk pulun habis la studi....
subjek aku untuk sem nie....(yang masuk exam je)
  1. plant breeding_______6 jan 2012
  2. fundamental of plant pathology________7 jan 2012
  3. pest management_______12 jan 2012

see......tak banyak sangat gap nye..tapi kena la usaha lebih cikit....sem ni aku malas.....alamaknye pointer makin cikit la......jangan la sampai trun sgt.....ade mase lagi usaha nie...hihihihi
kepada semu YANG masih belajar dan dalam mood studi week....
GUD LUCK korang.....we can do da best....
Usaha+Tawakal
dan jangan lupe.......bace doa sebelum jawab exam.....dan mintak restu orang tua....dan bertenang....