Pages

Sunday, February 26, 2012

rindu kamu

salam....hujung minggu semua
masih lagi mood bercuti walaupun esok dah masuk kelas semula...
hari ini jari jemariku ini teringin untuk menulis dan manceritakan apa yang berlaku...
hujung minggu kan,semua orang suka hujung minggu....
kawan aku datang lepak bilik aku....hihihi
member lame tu..dari zaman aku diploma lagi until now..
we are together since 2006 and until now we still keep in touch..
die dah jadik tunang orang dah sekarang..hihihhi
tak lame lagi bakal melansungkan perkahwinannya dengan jejaka pilihan....gitu ayat aku..sweeet tak?????
nak kenal dengan orang nye tak???

inilah bride to be>>>miss fied

nie lak my rumate>>>miss zur
hehehe...miss zur belum lagi berpunyer okay.....
so,we went to the Mines last night...bawak fied jalan-jalan dan makan-makan...
it was awesome......i don't know how long we didn't have time to do such things together...of course la with my roomate i always with her....hihhi..we went to most all the place together....

dan tak lupe jugak pada miss ayin yang cantik dan vogue nie...
miss ayin
aku sayang kamu semua....semua tau..takde kurang,takde lebih.....sayang sentiasa..
semoga persahabatan kite akan berkekalan hinggau hujung nyawa...insyaAllah..