Pages

Tuesday, March 13, 2012

my BFF wedding (entry bergamba)

salam semua
selamat hari selasa...motiff????? takde motif kan nak wish selamat hari selasa...okayy...watever la...
so entry kali nie nak certa tentang perkahwinan kawan baik aku nie...
kiteorang kenal since form 1 until now.....kire lame sangat la kan...tapi still maintain till today...Alhamdulillah..kawan susah dan senang la katekan...insyaAllah akan sentiasa begitu...so...mari aku kenalkan kawan aku nie kat korang ek....

nama die Noor hidayah binti mohd samjis......

3.12.2011 adalah tarikh die bertunang:


aku haruslah pergi kan.....so 10.3.2012 pulak..tarikh bersejarah buat ieda nie...tarikh kahwin dier....dan aku boleh cakap die cantik sangat pada hari itu..seri pengantin la katekan..hihihi..tahniah ieda....dah kawen dah kawan baik aku sorang nie....nanti dah tak boleh jumpe selalu...kau dah ade husband meyh......doakan untuk aku lak....hihihihi

so korang layang je la gambo yang sempat aku amik time kenduri puan ieda nie....hihiih




me n the bride

waiting for the groom

ciuman kasih si isteri

i hope both of u will hepi n cepat timang anak
so.....sekarang kawan aku nie dah tukar status dah.....daripada bujang>>engaged>>now married to Zul izzi...congratulations u guys......n luve you all.......