Pages

Thursday, March 15, 2012

10 things about me

salam semua...
bangun-bangun je dah terfikir nak update blog aku nie...
mandi-mandi dan bersiap untuk mengadap laptop kesayangan aku nie...
lame dah guna nie...hampir lima tahun dah aku guna...Alhamdulillah still in good condition....but already changed the charger......why????
biase la laptop dah lame kan....ade la rosak-rosak sikit..hihihih...

so....about my entry today.....10 things about me..

  1.  suka makan chocolate
  2. Suka shopping
  3. Suka dengar lagu rock kapak...selain lagu Omputih kan
  4. Sangat teruja bile tgk DOMO
  5. mesti ada banyak bantal nak tidur malam-malam
  6. suka sangat dengan barang-barang warna hijau
  7. suka bawak kereta laju-laju.(feel die memang hebat la)
  8. Of course la suke ambil gambar banyak-banyak....
  9. Suka baca Novel
  10. Suka kumpul kasut.
sebenarnya banyak lagi yang nak dimuatkan...tapi kau bagi sepuluh aje la...sebab tak larat pulak korang nak bace kan..(if ade yang sudi nak bace). So aku nie jenis yang tak kisah sangat..ade orang yang hanya kumpul branded items aje..but not for me..i luv things that valuable to me...Instead of expensive, but i'm not gonna like it rite...so better beli yang kita minat dan jangan nak lebih-lebih daripada kemampuan kita....so rite now i'm in the middle of crisis...aku kena jimat meyh....susah betul aku nak jimat..sebab aku nie boleh kate boros jugak la...isk-isk...so kena kuatkan hati..tahan nafsu membeli barang-barang tu lebih sikit....wish me luck guys....

thanks for reading my blog....=)