Pages

Friday, March 30, 2012

vacation with familia (part 1)

salam semua
Alhamdulillah.....semua test dan asgmnt sudah di siapkan oleh aku yang rajin nie...
syukur sangat-sangat....

sebenarnya sekarang mood nak menulis kt blog aku nie dah makin berkurang lak...(jangan marah kat aku)

korang layang gambo je la ek.....kali ni..famili aku decide nak pegi Genting Hghlands lak....
kiteorang pegi ke Sepang untuk pilih baka kambing untuk ayah aku.....then baru bertolak ke Genting.....

sebelum tu..meh aku cerita sikit tentang kandang kambing aku pegi hari tu.....

tuan empunya kandang dan ayah aku....

see...sempoi je owner nie..tapi masyuk meyh
 sekarang...aku jamukan mata korang dengan gambar kambing-kambing die lak....

nie adalah kambing jantan yang ayah aku nak beli


Also baka jantan

alamak..kambing ni jadi hantu lak

yang nie..memang tak jual...owner die cakap..berat kambing ni 80kg..baka jamnapari

okey...settle dah pasal kambing-kambing....mari melihat gamba kami di genting lak.....walaupun pergi dalam keadaan tak dirancang...tapi aku seronok je..dapat spend time dengan famili....tu lah yang penting....

jom layang gambar kami semua kat genting:

cable car view

we all excited...

okey...nak layan lagi gambar..tggu next entry ok........