Pages

Monday, April 2, 2012

berjimba bersama rakan-rakan (entry bergambar)

salam semua
ha..kali ini aku nak buat entry pasal makan-makan lak...
kali ini jugak aku nak bagi korang tengok kawan-kawan aku yang kiut miut nie.....
dieorang inilah yang sentiasa ada daripada aku buat diploma sehingga la aku dah masuk dan nak habis belajar degree ini....semuanya kiteorang lalui bersama....walaupun ada kata-kata kesat yang singgah ditelinga..tapi kiteorang wat macam angin yang berlalu...maklumlah..mulut manusia bukan boleh ditutup kan...yang penting....hidup kena diteruskan...(okey aku dah melalut dah nie)

kali nie....kami plan nak makan pizza....why pizza??????dah lame sangat dah tak makan..tibe-tibe tekak mengidam pulak.....alahai.....mujur la waktu nie..duit masih masyuk lagi....Alhamdulillah..sekarang tak bape nak tebal dah wallet nye....(nak2 aku)



jom layan gambar-gambar kami di sana okay.....name pun entry bergambo...maaflah ek korang
with ayin



ok....snap lg...

saba,zur,me,fauzi,shifa n pza

again us

waiting for our food



muke seronokk semua dapat makan

pose...again and again

ladies.......('',)

kejap je kami makan....dah nak habis daa...muke nak semangat






aku tahu.,...mesti korang penin kan......aku sengaja wat korang penin.....sorie la.....aku nie memang macam nie....hihii..
anyway....thanks sangat2 yang sudi bace blog aku.......

blog nie dah jadik macam diari aku dah..sume kalo boleh aku nak ceritakan......tapi..mase tidak mengizinkan...



Teman selamanya

Assalamualaikum......
alhamdulillah.......masih lagi dalam mood hepi yang tak terhingga....
sebab semalam dapat merasa air tangan mak masak.......fulamak sangat rindu dengan masakan emak.....
so tak sabar nak balik rumah dan makan dengan banyak nye....

tapi entry kali ini aku bukan nak cerita pasal balik rumah........nak cerita pasal kengkawan aku yang sangat aku sayang......lagipun dieorang ni la pengubat di kala duka.....aku harap kiteorang dapat kekal as a friends forever.....ada jugak geng-geng aku nie dah nak berumah tangga...aku nie...hai lambat lagi la....belajar pon tak habis lagi..(so just be patient dear....your time will come soon.....)

fied,aku,ayin

me n miss jaja (bride to be)

my geng.......i love u olls

ayin,fied,me n jaja

me,ayin n fied (also bride to be)

  Syukur...alhamdulillah...aku dipertemukan dengan kamu semua...selain daripada famili,kawan2 yang laen...kamu adalah sebahagian daripada penghibur dan penguat hati ini...aku akan sentiasa ingat kamu semua di mana ketika aku susah dan senang..kamu semua sedia menghulur tangan membantu...

aku tak tahu bagaimana nak gambarkan perasaan ini...tapi aku sayang sangat korang.....as much as i can....

thank you for being my friends........=)