Pages

Thursday, April 5, 2012

Sg.Tekala, semenyih

Assalamualaikum wbt....

sabtu lepas.....aku dan kengkawan rancang nak lepaskan tension kiteorang yang baru je lepas test 1....
maka dengan itu,kiteorang pegi berkelah ke Sg.tekala....

perjalanan membonceng motosikal dengan kawan-kawan memang superb la korang..aku boleh cakap...bukan senang tu nak bawak moto..nak-nak mostly yang pergi adalah perempuan....so semua sekali 6 orang yang pergi..add on pakwe shifa...fauzi....

bertolak pada pukul 8.00 pagi dan singgah untuk mengisi minyak moto dan membeli sarapan pagi...memang syok sangat..
kebetulan pula....kami pergi pada hari sabtu..maka memang banyak la kenderaan kan....mule-mule cuak jugak...tapi nasib baik kami dapat sampai jugak ke destinasi yang dituju...Alhamdulillah...

nyaman sangat

air terjun nie..memang sejuk

agak shaking di situ....

muke excited nak mand
kiteorang mandi sampai 4 jam tak berhenti...mand,main air dan makan-makan...mule-mule masuk air....aduh....wa cakap lu..sangat la sejuk..tapi bila dah mand...memang tak ingat nak naek dah..tu yang sampai 4 jam berendam..semua dah kecut tapi nak jugak teruskan mand.....
air yang deras dan sejuk.....sangat nyaman dan ala-ala spa gitu.........hahahahaha

tapi serius korang.....tak rase pun lame kiteorang dekat situ..mandi manda dan makan-makan...sume kiteorang buat..yang penting...hepi dan seronok je sepanjang masa..

nak wat aksi lompatan

mak n ayah (hihihih)

urutan free

sangat seronok

so..gambar-gambar yang laen tidak dapat dimasukkan oleh kerana banyak yang mengarot.......okey..

kena bayar dahulu before balik

hihihihi...



kami semua

my friends..saba n shifa n pza   


then kami pun bertolak pulang ke UPM....hihi...we having so much fun there....and i hope i can be there next time.......=)


terima kasih sebab sudi bace........

hometown glory

Assalamualaikum....

i just wanna go home
packing my bag...
miss my hometown already
miss my family
miss everything there
and for most of the time
i miss being me at home....