Pages

Thursday, May 3, 2012

Dulu dan Kini

Assalamualaikum.....
rasanya dah lama sangat dah jari aku ini tidak menaip di dalam blog kesayangan aku ini..
adakah korang semua tertanya-tanya mengapa???....
aku kan student...minggu nie adalah minggu exam..so kena la fokus pada study dulu kan....sori la korang.....aku tak sengaja....
well exam untuk minggu nie dah settle.....
masih ada yang belum settle adalah DINNER FINAL YEAR STUDENT

wah.....mesti semua orang excited kan time-time macam nie..Al maklumlah..semua orang nak nampak cantik dan HOT malam dinner nanti....cewah....termasuklah aku kan....poyo je ayat aku...

well...tema untuk dinner kiteorang nanti adalah KESULTANAN MELAKA....

ha..unik tak....tak susah la nak mencari baju untuk dinner malam nanti.......

welll..just nak update......aku pakai baju kawen mak aku.......serius...i'm still fit in......

 kebaya songket....warna hijau....baju tu dah di simpan selama 28 tahun korang and still in good condition....wah hebat mak aku..hihihhi.....


so..untuk melihat gmbo aku memakai kebaya itu...






























see thee next post ok......

luv u guys.....muuaahhxxx.....