Pages

Monday, May 7, 2012

seperti yang dijanjikan

salam semua
okay...seperti yang dijanjikan....
aku nak hebohkan blog aku nie dengan gambo aku pergi dinner untuk KOLEJ 15..
dinner final year student...
as usual la kan......
team aku nie if tak banyak dugaan bukan namenye kehidupan kan...
so sebelum kiteorang nak sampai ke IOI palm resort tu...adelah 2 kali kiteorang tersesat..padahal bukan jauh pun nak sampai dari UPM ke sana....nak jadikan isu lak.......kete yang kiteorang sewa tibe-tibe wat hal tak leh sewa lak...giler gaban dah kiteorang nie..nak pegi macam mane...tolong-tolong....help us....

nasib baik la ASMA ade pinjam kete kawan die..so asma dan ayin nie ajak la kiteorang naik sekali..sebab dah lambat kan..dengan dah make up bagai,dengan baju dah vogue bagai.....dah bayar pun duit dinner.....memang tak la kan tak pergi.....

so kiteorang naik la kete MYVI kawan asma dengan LAPAN orang  di dalam nye..ha giler kau....dah macam tin sardin dah kiteorang nie...kesian kat kete tu kena bawak kiteorang nie....Alhamdulillah..sampai jugak walaupun lambat kan....
satu lagi masalah nak carik hall mane lak....nak masuk lagi...memang agak malu la masuk lambat..tapi kiteorang wat dek je...asl ong as dapat makan dan meja untuk kiteorang...aku ok je....

ha..inilah baju kawen mak aku tu.......messy kain aku...xpndai nak ikat

asma dan ayin...thank u

zur n pza yang gojes both of u

saba,shifa dan zur....gojes u'olls

the ladies in daa house

again...my gojes friends

amik mood...snap pic

shifa,fauzi dan zur again

so....yang penting malam tu kiteorang hepi sangat..macam-macam hal jadik pun kiteorang tetap lalui bersama....cewwahhh..i like dan luve all of you....

dan saksi kan lah......


gift yang kiteorang dapat...=)
okey..nak berehat....

see u then....


terima kasih sebab membaca blog aku nie..=)