Pages

Monday, June 11, 2012

happy working

salam readers...

dah lame dah blog aku nie ditinggalkan oleh empunye nya yang terlalu sibuk dengan aktivti dan pekerjaan untuk menjana pendapatan,....hebakkkk ayat aku....

so kali nie aku bekerja sebagai  pemandu pelancong untuk sekolah Genius Aulad....

so time bekerja adalah dari pukul 9 pagi sehingga 12 tengah hari...

dan aku boleh cakap ini adalah pekerjaan yang paling seronok walaupun agak penat.........ayat nk cover part yang penat tu...hihihih

so lebih dari 7 buah sekolah yang terlibat pada 5.6.12 and 7.6.12......budak-budak tadika yang superb comel dan hyperactive sangat-sangat..

dan yang paling seronok....dieorang pun sporting semua....

tempat kerka aku dan kawan-kawan adalah ladang anggur sendayan di negeri sembilan...ladang ini dah beroperasi lebih 8 tahun dan mostly production adalah anggur.....tapi ladang ni jugak ada jambu batu,sayur-sayuran juga binatang yang superb cumilll




2nd day working

balloon....preparation welcoming the kids


this kids are from USJ and KELANA JAYA

they need to plant a tree

cumillll

with my friends....after finish all the work

love balloon....pinjam shifa n pza nye

they with the kids.....

sendayan grape vally

wrapping the grape avoiding pest attack

tak masak lagi.....xboleh nak makan

this is guava tree...serius sedap sangat...takde biji tapi kulit cantik....
with one of the rabbits there