Pages

Tuesday, June 12, 2012

percutian bersama

Alhamdulillah...
salam semua readers.......
okay......aku dah settle untuk final exam first subject this morning....Alhamdulillah syukur sangat pada Allah....di beri ketenangan ketika menjawab tadi.....

tapi aku tak sure jugak la sama ada jawapan aku tu betul ke tidak...tu terpulang pada my pensyarah la....aku dah usaha+tawakal sekarang ini....

so....berhenti sekejap pasal final exam....

kali nie...nak cerita tentang cuti minggu belaja....(study week) hehehe...macam biasa la...aku memang tak pernah tak balik...walaupun banyak keje menunggu tapi rumah memanggil-manggil aku kembali..hahahaah..ayat nak sedap gitu.....

so,balik rumah macam-macam la nak dibuatnya...macam-macam jugak yang aku akan usulkan nak berjalan....see berjalan-jalan tapi tak guna banyak duit la.....maklumlah student.....harusla pokai hujung-hujung sem nie...so keje la pape pun untuk dapat duit..janji yang halal tao..jangan lak amik jalan singkat....

so.......aku dan keluarga pun plan nak pergi jalan-jalan bawak si kecik due orang to tengok binatang kat mini zoo teruntum.....

yang dah ubah suai

cantik kan sekarang..dulu biasa aje

budak yang berani pegang anak beruang

anak buaya

iman pegang.....

muke cuak

lil sis pegang buaya

ramai orang tengok ular sawa besar

memang tak berani aku nak pegang    













kiteorang hepi sangat sebab dapat pergi bersama 1 famili...yang penting dapat jugak release tension......hehehe...aku la yang tension sokmo tu...anyway...aku malas nak cerita panjang....biarla gambar yang ceritakan semua ek...yang penting..aku hepi.....hehehehe..
thankz ayah n mak....bawak jalan-jalan......=)





see ya next entry............