Pages

Sunday, June 17, 2012

D.E.N.G.K.I

salam readers.....

tajuk pun dah nak emosi aje kan..maklumlah..time-time final exam nie emosi semua memang cam hareeemmmmm je....time nie la nak jadik benda-benda yang tak diingini kan.....itu semua dah biase lalui dah...tapi untuk semester yang terakhir nie..makin teruk pulak jadiknye...hai...nasib la aku ni....aku pun pelik bin ajaib jugak la nape benda macam nie jadik kat aku kan....aku nie bukan lah retiss pun..jauh skali orang kenal ratus-rattus ribu riban wei....manusia biasa yang selalu di panggil budak sombong...ha see...aku nie sombong,berlagak,sume yang tak baik bagi la kat aku nie.....ayat nak sentap sendiri kan....

tapi masih ada yang dengki dengan aku...padahal aku tak pernah kaco pun hidup mereka dan aku tak layan dah pun mereka....tapi mereka tak pernah serik nak carik jalan nak jatuhkan hidup aku....please la wei..jangan dengki dengan aku...ko tak dapat pape pun if ko still dengki dengan hidup aku..aku dah tak kaco hidup ko......jangan sampai tahap kesabaran aku nie hilang....aku dah lame dah pendam dan cube ilangkan perasaan sakit hati kat ko..jangan naikkan balik perasaan tu..aku dah tenang sekarang..aku dah boleh lupekan dah...

dan untuk yang terasa akan kata-kata aku nie....

hidup kat dunia nie tak lama pun..daripada duk dengki dengan orang baik muhasabah diri kita...

jadikan pengalaman lalu sebagai panduan untuk jadi lebih baik

tak guna simpan hasad dengki....jiwa ko yang terseksa...aku okay aje

ko buatlah macam mana sekalipun..aku tetap macam nie jugak...


aku jugak nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga pada kau....sebab ko aku jadi lebih kuat..aku jadi percaya dengan diri aku..aku belajar hidup sendiri......








p/s: mood aku tengah emo......jangan kaco...hihiihii