Pages

Sunday, June 24, 2012

penghujung....

salam semua..

harap semua masih lagi dalam mood yang hepi dan ceria.....
okay...exam mood dah settle dah....semua sudah habis untuk di ukang kaji dan nota-nota smeua dah packing untuk di bawa pulang dan juga di tinggalkan.....

Alhamdulillah....akhirnye....berjaya jugak aku sampai ke penghujung pengajian aku kt UPM nie.....selama 3 tahun bergelumang dengan nota,buku dan laporan yang semakin banyak sampai ke hari ni...tapi aku bangga dengan diri aku..aku berjaya sampai ke tahap ini....

terima kasih pada keluarga aku....kawan-kawan....sahabat...teman seperjuangan...serta buah hati aku yang sorang tu......sebab korang la penguat semangat aku..pembakar semangat untuk aku pergi lebih jauh.....(macam iklan kereta lak).

aku masih ingat lagi awal-awal aku masuk degree..aku nak berhenti belajar....keep on saying those words...i'm quit....tapi aku tak jugak-jugak benti kan....aku paham pada semua kawan-kawan yang fikir aku nie annoying ke,apa yang mengade ke......tapi the ways i handle my self memang macam tu...

aku jugak nak mintak maaf sekiranya banyak salah silap sepanjang aku berkawan dengan korang....korang semua kawan aku sampai bile-bile.....

walaupun lepas ni kite mungkin berjauhan...tak dapat nak lepak macam sekarang..borak-borak...gosip-gosip....tapi semua tu sentiasa aku ingat......aku emosi sangat malam nie.....aku tak tahu nak ucap macam mana....tapi memang aku hargai jasa korang..budi korang dekat aku......aku mungkin bukan kawan terbaik yang pernah korang ade,tapi aku akan sentiasa ingat pada korang......


so,sebelum aku mengucapkan selamat tinggal pada korang......aku nak cakap yang......KORANG ADALAH PERKARA YANG PALING BERMAKNA DALAM HIDUP AKU.....selain keluarga aku...


Ya Allah...aku mohon agar Kau permudahkanlah urusan kami semua..semoga Kau sejahtera kan sahabat-sahabat aku agar mereka sentiasa berada di jalan Mu...agar mereka sentiasa tenang menghadapi dugaan Mu...amin.....