Pages

Wednesday, July 4, 2012

masak????

salam semua.....
okey..aku dah mule cuti..tapi sebenarnye..bayak lagi keje tak settle....
anyway...duk rumah nie memang dah rutin setiap semester.....nak-nak time cuti kan....haeven giler rase if dapat duk rumah.......

ape lagi.....tugas aku adalah memasak.....

hihihihi......chef di rumah la kate kan....nak kate hebat....memang tak hebat mane la....sikit-sikit 2 boleh la....as long as boleh makan.....dan ikhlas 2 penting...

pada aku memasak nie bukan susah......just perlu minat.....n usaha sikit....then u'll get what u want.....hihihi...

so....untuk minggu nie...aku dah masak

  • ayam masak merah
  • sayur bayam
  • ikan goreng
  • asam pdas ikan 
gambo mane????...hai anak dah due nie tak sempat nak snap...next time aku bg tnjuk hasil msakan aku ok....


duduk rumah....tak rajen sangat nk update blog....busy je memanjang....


ok la....aku nak makan dulu...nanti aku update lagi resepi di rumah.....



till then....

see yaa......