Pages

Sunday, July 15, 2012

keluar berjimba...bersama kakak...

salam semua

selamat hari ahad....motip?????sebab hari ahad sume orang cuti..dan sume orang hepi...hahaha...boleh ke???suke atie la......

hari ini...aku keluar dengan akak aku.....kiteorang lepak kat THE MINES aje......cepat dan tak jauh...okey la tu kan.....

planning.....sampai je mines..terus tengok tiket wayang....nak jadikan cerita..nak tengok Ice Age 4.....tapi cam lambat lak kul 4.10 ptg......so tnye la orang kat kaunter tiket...cite BILLA 2 cite pe.....guess what...cerita tamil......takkan la kiteorang nak tengok dueorang je kan......memang tak la...hehehee...sekali terkena daa......

so beli jugak la tiket kul 4.10.....pegi makan-makan dulu kat pizza hut........serius dah lame tak makan pizza.....anyway....dah dapat makan tu Alhamdulillah...perut kenyang hati pun senang.....merayap pulak round2 the mines tu....lepas makan....


jalan-jalan punye jalan.........ade la berkenan kat satu sandle......murah lak tu..rm19.90 je...umm......mood nak membeli dah membuak-buak.....adoi..tak tahan dugaan betul aku nie....beli la jugak.....hehehehe

then jalan-jalan lagi....sambil habiskan masa sebelum masuk wayang.....okey..serius pada kau cite ice age 4 nie best....memang full panggung tadi....mostly family la...bawak anak2 tengok wayang......banyak moral dalam cite tu...walaupun kelaka....tapi aku memang suke...aku bagi 4.5/5.....then pastu kiteorang pun makan takoyaki kat mines....tapi pada aku tak sedap cam kat mid.....bergegas pulang ke UKM......before balik singgah pulak kat taman bandar baru bangi..ewah...jogging la konon.....padahal ambik gambo je lebih...heran tak heran la......hahahahaha

budak kesian tunggu bile wayang nak mule

my new.................cincin yang cntik dan murah

my sista.....lepak with

masa untuk ilangkan stress







then........tulah untuk hari ini punye cerita.....next time aku share lagi......

time kasih subi membace.....hihihihhii.....

bubye korang......