Pages

Tuesday, October 2, 2012

~PRAKTIKAL~

assalamualaikum wbt.....


selamat pagi dan pergh sangat lame aku tak update blog aku yang terbiar ini.......kesian die.......sori la korang....line tak bape ok dan aku jugak mood mala menguasai diri......

okey.....sekarang aku nak bagitahu deka korang yang aku dah mula praktikal sejak 10.9.12 lagi.......dah nak dekat sebulan jugak la aku intern kat sini......so far seronok jugak......ade macam-macam benda yang aku belajar..maklumlah selama ni aku intern kt lua....bukan dalam ofi...kali nie...banyak dalam ofis.....


aku jugak akan ke lapangan jugak...tapi bukan dalam waktu terdekat ni la......aku sorang aje yang intern bahagian pertanian....budak-budak lain semua bahagian ofis aje.....sedey......


tapi dieorang sporting aje....n by the way........aku jugak la yang paling tue..antara dieorang.....serius.......umur aku dah 24....dieorang baru 20..hihihihi..tapi aku tak kisah pn....ok aje bah.....hihihihi


okeyla......nanti aku merapu lagi ok........nak sambung buat kerja nie.....



saje je letak gmbo nie....motipp....xde.....