Pages

Friday, October 5, 2012

Ofis....

salam semua.....

okey..memandangkan aku sangat la baik untuk menggunakan wifi ofis nie..aku pun bersemangat nak update blog aku yang aku sayang nie.......so..hari ini....aku nak cerita perihal ofis aku...(sejak bile lak aku ade ofis kan)....

nie la meja aku kt ofis.....kecik dan comel..hahahahaha

aku nak cerita tu aje sebenarnye.....

takde bnde nak tulis...tapi so far banyak benda dah aku dapat belajar..walaupun aku tak praktikal jauh2...tapi yang penting pengalaman kan......

teringin nakpergi luar negara.....tapi...rezeki takde lagi.......sedey je mood aku kn...haahahahahaha...

anyway.....

aku percaya satu hari nanti aku dapat pergi jugak.........BERUSAHA CHONG.....!!!!!!!!