Pages

Thursday, December 20, 2012

My Pets......

Assalamualaikum.....

hai semua.....hari ini aku nak mula dengan binatang peliharaan......mesti ramai yang suka jika mereka ada binatang peliharaan sendiri.....maka dengan ini, kucing adalah satu pets yang paling orang suka untuk dibela kan....aku memang dah agak dah....nak-nak kucing tu muke cumil dan manja.....gedik-gedik sikit...ahh memang tak boleh menolak......



ha...kan aku dah cakap...memang cute giler la kucing-kucing nie.....tapi aku tak boleh nak bela......anak saudara aku tu alergik dengan kucing...maka aku terpaksa lah melupakan hasrat membela kucing yang cute seperti di atas.......

tapi gegeh jugak nak membela pets......aku pun dah lame takde pets nie.......since Awang....si burung tiung mati.......sedih wooo.......

aku pun pergi la kedai pets nak beli ikan puyu....tapi owner tu cakap ikan puyu sudah habis.......sedih.....
tengok-tengok sekeliling kedai tu.....ternampak la seekor binatang yang cute ini.....TADAAA>>>>>>


Ini adalah si cumil yang suka memanjat.....kesian die seekor sahaja....dun worie nanti mami beli seekor lagi ok...bagi teman......so u'll not lonely no more.....hihihihi

nama die....TUCK.....dan dia adalah kesayangan...next time aku beli lagi yang seekor......aku bagitahu korang ek.....dah terfikir nak beli hamster....tapi belum lagi........kena fikir lagi.....takot tak boleh nak jaga banyak- banyak.........ade idea....bole bagi komen nak beli pets pe lagi.....selain kucing.........=)

Hadiah + Ole-ole

salam semua.......

have a good day everyone.....

today nak cerita tentang hadiah dan juga ole-ole yang aku dapat........My Incik Panjang ucuk sudah balik dari Thailand.....hihihih...I'm happy sangat-sangat....Maka dengan itu...last weekend die datang Kuantan....kami pun melepak la same-same......with my Mom, Sis dan Lil Sis....isk mane leh keluar berdua....hihhihi....lebih best keluar ramai-ramai...baru happening....dan yang paling penting dapat banyak ole-ole dan hadiah........=)


yang nie paling happening.....i like...



terima kasih lalink.....faham sangat diriku ini....hihhii......=)