Pages

Wednesday, October 9, 2013

Semua Baru....

Salam love....

hope semua orang still ceria dan mood happy aje kan.....well mana yang dah tahu dan belum tahu tu...aku nak kasitahu la ni......Aku dah dapat keje dah korang....Alhamdulillah.....syukur

keje kat mana?? bila mula???

sini nak bagitahu...kerja dekat MARDI, pembantu penyelidik, bahagian hortikultur dan 1 oktober lalu aku dah mula keje.....Alhamdulillah everythings goes well....mula2 kan...memang la tak biasa...nak2 selama nie kerja malam, mengajar dan dah biasa duduk rumah..korang paham-paham jela bila dah duduk rumah...homesick??? of course la....rasa nk quit je dan balik rumah...tapi ini kan semua cabaran,dugaan....susah jugak aku nak adapt.....nak cari bilik sewa lagi.....mana nak angkut barang lagi....nak fikir transport lagi....semua kena fikir....tapi Allah permudahkan jugak perjalanan aku.....dapat famili yang support dan kawan-kawan yang baik.....bukan senang korang nak dapat kan.....kena la bersyukur.....Alhamdulillah...bilik pun da dapat...kerja pun dah semakin ok...



mesti la nak jugak muka aku

di antara kerja-kerja aku

tempat buat kerja....


maka dengan ini....aku rasa makin jarang la aku update blog aku nie...ada masa lapang aku update......okeylah korang......nanti pape aku update lagi ok.....see ya