Pages

Thursday, October 31, 2013

Hmmm... cuti- cuti (PART 1)

Salam semua

cukup sudah perihal konvokesyen aku dah lepas..maka back to work...... maklumlah kerja makan gaji...bukan kerja sendiri...hahahaha..kadang-kadang rasa nak kerja sendiri je korang.....ke macam mana?? ada idea lagi bernas tak daripada idea aku.....well kali nie aku nak cerita percutian aku dan keluarga di Cameron Highlands...... Anyway tak plan pun nak pergi sana...tapi tup tup sampai dah ke Cameron....hehehehe...bila planning memang jarang jadik..maka jangan planning terus..hihihihihi..
Kami pergi 2 hari....hari sabtu pergi dan Ahad balik dah....takde la lama mana, abah nak get rest otak dan hilangkan penat kerja aja dia cakap...sambil-sambil bawak mak jalan-jalan....Kami macam biasa la.....pengikut setia....

penginapan kami....dan sangat berpuas hati
bilik Mak n Abah

bilik Kakak n Adik

bilik Aku n Adik

Ruang tamu..luas dan kemas

selesa dan kemas...

bapak Aku semangat muke.....nak bercuti....hihihi
kami........Anak Pok Ha
 Lepas dah masuk rumah, kami pun keluar untuk beli makanan, Mak n abah macam biasa la...tak join nak rest. Kami berempat apa lagi...berjimba la kan...hihihi..motip sangat keluar cari makan tu.padahal nak jalan-jalan cuci mata.

Balik rumah....semua penat dan kiteorang terus tidur tak sedarkan diri....well bila badan dah penat kan..memang seronok untuk tidur......korang tahu jela dekat Cameron tu sejuknya macam mana kan...Esoknya..........sesi bergambar la kan...macam tak biasa kami sekeluarga.


























settle semua barang dan angkut masuk kereta...kami pun bertolak ke ladang teh Cameron...Nak sangat minum teh sambil melihat view ladang teh......baru feeling-feeling kan korang......tapi malangnya ramai sangat orang dan kami pun pergi terus berjalan ke ladang teh.... jauh tapi seronok.....

Ladang Teh

Add caption

Mak n Abah

Kami.......=)
macam-macam lagi tempat kami pergi...tapi makin panjang pulak aku bebel kang...buat masa ni..aku sajikan korang dengan yang ini dahulu...hihihi....

Percutian Keluarga Part 2 pun aku tak post lagi kan......nanti aku postkan untuk korang.....okeylah.nak sambung buat kerja dulu...curik-curik masa nie ha......



Thank for reading my blog........