Pages

Monday, November 18, 2013

K.A.W.A.N

Assalamualaikum...

 entry kali ni..just nak kasi tahu kat korang yang....aku dan kawan-kawan lepak dan jalan-jalan kat putrajaya....maklumlah..dah lama tak jumpa, anyway gambar yang korang bakal tengok nanti masa kiteorang konvo dulu...tapi time entry konvo aku tu, banyak sangat gambar nak dimasukkan...tak ke gitu...dah nama pun lepak dengan kawan2 kan..mestilah gambar melimpah ruah.....hahahha

maka dengan itu, cewah ayat aku macam cikgu BM lak......kami pun bergegas ke putrajaya dengan kereta pakwe shifa......hehehe...dah ramai bawak kereta la kan korang....tapi yang penting tidak membazir nak pergi banyak kereta.....save minyak korang.....since semalam tengok 3R, pasal merancang kewangan, aku pun teringat la nak buat entry pasal nie.....okey berbalik semula pada entry aku yang tadi, ha kan dah melalut.....nak sangat cerita pasal kewangan.....

Kami nak buat photoshoot pre-konvo sebenarnya......dan nak jimat duit sekaligus.......pada aku sesuai la bagi kami yang agak dekat dengan putrjaya, kos pun tak banyak dan duit minyak boleh la kiteorang tong2 kan.....(kongsi-kongsi). banyak sebenarnya tempat free yang kita boleh pergi dengan kos yang ciput. nak dengan tak nak aje...sesekali berbelanja boleh tapi aku yang boros nie..memang kena buat perbelanjaan dengan berhemah...(berhemah sangat)

kami pergi putrajaya pun dah petang...sempat lah sekejap amik gambar reramai nie......korang layan jela gambar aku okey,...







dan....inilah kawan aku sejak zaman belajar di Bintulu sampai lah ke Serdang.......walaupun jarang jumpa dan berborak tapi kami tetap kawan...... dah masing2 kerja bukan sama....aku dan shifa je yang sama buat masa ni.....hehehehe

sebelum entry aku tamat.........aku harap kita kawan sampai bila-bila........=)