Pages

Wednesday, January 8, 2014

Majlis Perkahwinan Nur Afuwa bt Salim

Assalamualaikum
Lokasi : Kampung Bukit Che Man
Tarikh : 29 Disember 2013
Masa : 11.00pg - 3.00ptg

Baiklah.....kali ni punya entry adalah untuk memberitahu kepada kengkawan yang tidak berkesempatan untuk datang ke majlis Perkahwinan Kawan aku iaitu Wawa...... seperti yang telah mengetahui, sehari sebelum majlis berlansung, aku telah kemalangan, malang tidak berbau sangat uolls.....kereta aku kena hentam dari belakang......aiisehh.....patah la kaki aku...macam mana nak pergi kerja..tapi yang paling aku syukur, kami semua Alhamdulillah tidak cedera serius...hanya lebam dan bengkak aje sikit...okey berbalik pada majlis kahwin kawan aku nie......macam biasalah kan....as a good friends kami memang dah ditugaskan untuk menyediakan props dan juga jadi bidan terjun kami...hahahahaha




ini adalah gambar sekitar majlis akad nikah....majlis ini dibuat pada belah malam, dan aku tak dapat hadirkan diri masa nie....tahniah wawa dah sah jadik isteri orang......sumber gambar di ambil daripada kawan yang lain la...dan Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar. 

majlis persandingan pulak......berlansung esoknya.....masa ini lah aku dan kengkawan yang lain ditugaskan untuk jadi flower girls gitu...iolls ni asyik jadi flower girl aje....tak tahu lagi bile nak jadi raja seharinye gitu.....hahahaha

finally done....=)

the groom n the bride

flower girls =)
kawan sejak sekolah rendah lagi..=)

Add caption









okey......sorang dah lepas dah..tinggal lagi empat orang....Alhmdulillah everything goes well and I wish the best in your journey of life as husband and wife.....be a good wife for your husband ........hope both of you will be happy till jannah..amiin.....cepat-cepat ada baby....kami nak jadi aunty....=)