Pages

Thursday, January 9, 2014

Majlis Perkahwinan My Sista (sanding)

Assalamualaikum....

Mari kita lihat majlis persandingan kakak aku lak kali nie... entry yang lepas aku dah cerita tentang majlis akad nikah kan.....So, untuk majlis sanding lak....kami jugak buat dirumah.. mudah untuk set up kan barang-barang dan senang nak menguruskan majlis, jadi kakak aku telah ambil Mak Andam iaitu ANDAMAN ASMA'IE

https://www.facebook.com/nurulhuda.mohammad.

Alhamdulillah....kakak aku sangat berpuas hati dengan khidmat kakak nurul nie....cantik sangat sentuhan jari jemari die....sungguh korang....

Pelamin kakak aku




nak promo jugak...bantal tu aku jahit khas untuk kakak aku...=)
 aku punye gambar sanding kakak aku tak banyak....sebab tuan rumah memang la kan....sibuk layan tetamu...
kak ita....orang paling banyak tolong time aku praktikal...tq datang
Mak cik dan kakak sepupu

sepupu yang jadi flower girl

posing dan tukang kipas

budak suka kipas...dani =)
dan akhirnye semua back to normal...my kakak pun dah selamat dan dah sebulan dah pun jadi isteri pada abang ipar aku......=)



till then.....see uolls next entry untuk majlis bertandang lak okey........nampak tak banyak sangat gambar nak kena tapis dulu....hihihihi