Pages

Thursday, January 23, 2014

Reunion Ex Diploma dan Degree

kabare everyone......

dah tajuk pun tahu kan nak cerita pasal reunion sekaligus buat sambutan hari lahir si Shifa jatuh pada 14.1.2014.  bersempena dengan Maulidur Rasul....

Alhamdulillah...kami tak rancang nak pergi jauh-jauh pun, planning mula-mula nak pergi Broga, tapi macam takut la pulak...next time la kami pergi, so kami pun tukar plan ke Bukit Ekspo dekat UPM tu aje...mudah,jimat dan senang nak buat bbq.Lagipun cik Ara telah bawak ikan daripada rumah dia...weehooo eksaited sangat kami semua...terima kasih cik Ara....

kami pergi 8 orang....alang-alang cuti kan, kami pun fikir nak buat gathering ni, masing-masing dah kerja dan dah susah nak berjumpa jugak, ini lah masanya pun nak keluar sesama....





dah layan gambar kitaorang kan...ha nie la yang join ganthering kitaorang hari tu..walaupun tak ramai tapi meriah macam berpuluh orang join korang...nak-nak mulut aku yang riuh rendah nie...tak termasuk lagi cik Ara dan Shifa si birthday girl hari tu...... eh lupa lak aku nak ucap HEPI BORNDAY SHIFA....Sweet 26th bufday beb.......

lepas balik dari BBQ tu, kiteorang planning nak pergi ke 3D mural dekat belakang Giant Sri kembangan. Shifa yang mule-mule dapat tahu tentang tempat tu...tengok2 cantik dan best pe dapat ambil gambar dekat situ, apa lagi....balik rumah terus solat zohor dulu dan bergerak ke sana, bukan lama pun korang nak pergi ke sana, tapi biasalah kan Jem tu tak boleh di pisahkan bukan.....hihihi







tu baru sikit korang...ade banyak lagi gambar.....sat aku masukkan...hahahha








tadaaa....kan dah bagitahu tadi banyak gambar, korang jangan muak lak tengok gambar-gambar kami yang gojes nie........

Anyway kan korang...yang penting tak perlu bayar, free meyh...jom2 korang pergi ke sana.......yang pasti kena ikut jalan ke Equine Park tu...cari je GIANT Equine dan korang akan jumpa tempat yang aku maksudkan tersebut....Tak salah aku nama tempat tu THE ARTSPHERE

okey...korang tamatlah entry untuk kali ini....lain kali aku update lagi tempat yang kami pergi dan free n murah......yang penting aktiviti riadah dan menyihatkan badan...motippp sangat aku.......



till then........bubye.....