Pages

Friday, January 24, 2014

Kelahiran Baru

hola korang.....

minggu lepas kawan aku orang ni dah selamat melahirkan Baby sulung dia secara normal di Hospital Temerloh,Alhamdulillah....sudah menjadi seorang ibu sudah.....Nama Kawan aku nie faridah binti Ramli.....
comel korang baby die.....nama penuh Mohammad Qayyum bin Mohammad Hafiz. berat 2.84kg.

hii aunty.....=)

cair tengok..comel ngat bAby Qayyum nie
dan kepada Mami Qayyum....selamat berpantang aunty ucapkan...dan semoga kelahiran baru ini memberi rezeki yang makin bertambah dan semoga  baby cepat-cepat besar......I'm official Aunty to Baby Qayyum....hahahaha kau ade tak...orang lain yang beranak aku yang over eksaited bak hang.....


dan good news untuk korang jugak.....tak lama lagi akan bertambah baby....iaitu Baby kepada Mami to be Nurul Fahiza Ahmad Zalidi.....wah tahun nie..aunty dapat 2 baby baru.....i'm happy aunty......pape aku update nanti lah ye.....tengah eksaited lagi nie.....Opps lupe lak nak bagitahu korang lagi.....sebelum ni pun aku dah jadi aunty jugak....Anak kawan aku si datin tu...Alaaa korang kenal tak??? yang nama Noor Farahin tu...ingat tak....hehehehe.... dah dua anak tao si datin tu....dua-dua baby boy......cepat-cepat datin tambah baby lagi........doa2 untuk aku jugak si mami-mami yang hot and gojes tue........nanti ada masa mami lawat korang ek........mami busy la sayang.........



till then.....=)