Pages

Wednesday, February 12, 2014

Cucurma Mangga Cure (CMC)

Salam semua......

ANDA MENGALAMI MASALAH RESDUNG?????

kami ada penawarnya.....Alhamdulillah dengan menggunakan CUCURMA MANGGA CURE anda pasti akan merasai kesan seawal 3 hari.
Aku review pasal CMC ini sebab aku jugak mengalami masalah resdung yang teruk, setiap pagi aku mesti bersin dan gatal-gatal hidung. tapi setelah menggunakan CMC, masalah yang aku hadapi telah hilang. jerawat makin kecut dan hilang. Alhamdulillah...malahan aku jugak telah syorkan pada ahli keluarga aku yang lain. sekarang kami sekeluarga sudah pun menggunakan CMC dan hasilnya terbukti BERKESAN.


CURCUMA MANGGA CURE
(Sang Suria Kapsul Traditional)
KKM - MAL 11060059T

♥ KETERANGAN PRODUK ♥
1- CMCure diperbuat daripada bahan utama iaitu KUNYIT PUTIH.
Kunyit putih ini mempunyai ciri tertentu, antara lain bintik umbinya seperti umbi jahe dan berwarna kuning muda (krem). Dalam keadaan segar baunya seperti buah mangga kuini dan bila telah diekstrak atau dijadikan bubuk, warnanya tetap kuning muda (krem).
2- Meski demikian, cuma kunyit putih jenis mangga (Curcuma Mangga) yang tumbuh terbatas di tempat yang bersuhu dingin di Indonesia, yang dapat mencegah atau mengubati kanser.
3- Dengan kandungan aktif yang dimilikinya, Kunyit Putih dapat membantu untuk menyembuhkan
Kanser dan Tumor, Gastrik, Buasir, Radang Kerongkong, Radang hati, Bronkhitis, Tonsil, Kesakitan Haid,Keputihan, Jerawat, Bisul, Diabetes, dan Asma, Darah Tinggi, Strok, Sakit Jantung, Asid Perut, serta
menurunkan Kolesterol.
4- Penemuan ini ternyata membawa khasiat yang sangat bagus untuk merawat kanser dan yang paling terbaik adalah ianya bukan sahaja dikhususkan untuk merawat kanser tetapi kandungan khasiat kunyit putih itu sendiri dapat merawat penyakit lain seperti:
-membantu menyembuhkan masuk angin, dan sakit perut
-menghilangkan kulit lebam akibat luka
-menyembuhkan penyakit kanser
-membantu menyembuhkan penyakit tumor
-mencegah kerosakan sistem rahim, membantu mengurangi berat badan (sangat bagus bagi anda yang sedang diet)-
-menyembuhkan asma dan sesak nafas
-mampu menghentikan pendarahan, sebagai sumber antioksidan alami
-membantu merangsang produksi sel darah merah, menyegarkan kulit dan menyihatkan badan secara alami
-mengurangkan resdung dan bau mulut yang berpunca darinya.


♥ PERLU DIAMBIL PERHATIAN ♥
-Larangan penggunaan kepada wanita hamil dan kanak-kanak di bawah umur 16 tahun (kerana hormon mereka tidak circulate lagi)
-Ibu menyusu dibenarkan ambil dalam dos yang minimum iaitu sehari sebiji
-Kesan awal penggunaan mendapati pengamal akan sering merasa lawas untuk membuang air, pening dan rasa lesu. Ini adalah proses awal nyahtoksid.
- Untuk mengurangi pening dan rasa lemas, pengguna Kunyit Putih disarankan mengambil makanan yang bergizi dan vitamin secara teratur serta banyakkan minum air putih.

♥ CARA PENGAMBILAN ♥
Kami mengesyorkan supaya anda,para pelanggan kami mengambil 2 biji sehari untuk mendapat keputusan yang elok di kemudian hari. In sha Allah.1 biji di pagi hari,selepas makan.1 biji di malam hari,selepas makan. Minum bersama segelas air suam.

♥ KESELAMATAN PRODUK ♥
Di belakang botol terdapat semua info lengkap, KKM, tarikh luput penggunaan, cara penggunaan dan bahan kandungan produk.

♥ HARGA JUALAN ♥
~ FULL PACK
60 BIJI - 30 HARI
RM 85.00 - Semenanjung Malaysia
RM 90.00 - Sabah dan Sarawak
FREE POSTAGE
~HALF PACK
30 BIJI - 15 HARI
RM 45.00 - Semenanjung Malaysia
RM 50.00 - Sabah dan Sarawak
FREE POSTAGE


p/s : sebarang pertanyaan boleh lah menghubungi saya  Norain Azhar 017-9615132