Pages

Monday, February 17, 2014

Mari berniaga

Salam semua.....

Alhamdulillah.......matlamat untuk tahun ini dah tercapai salah satu daripadanya.....sekarang aku dah jadi MINI AGENT untuk Cucurma Mangga Cure (CMC). 

Maka dengan ini..aku dah create satu page baru iaitu Enn Beauty and Health. silalah like. hihhii (promote page jap) Aku nak share dengan korang pasal produk nie dan kenapa aku pilih produk ini...seperti yang korang tahu, Aku juga pengguna setia untuk produk ini. Alhamdulillah....masalah resdung dah berkurang dan aku jugak dah promote kepada ahli keluarga aku iaitu Mak aku, Ayah aku,Nenek dan adik aku. Ha satu famili dah guna kan. 

mula-mula....Mak aku dulu aku jadikan testimoni dekat sini, Mak aku mengalami masalah resdung dah lama dah, sampai muka bengkak-bengkak if tersalah makan makanan laut dan belacan. Mata akan sembab sehingga kan bila mak aku nak masak makanan laut pun mak aku akan gatal-gatal pada tangan dan muka. itu belum makan lagi. Tapi, Alhamdulillah...bila dah makan CMC ni, Masalah mak aku dah boleh di atasi. Muka dah tak bengkak, mak aku jugak dah boleh makan makanan laut. 

Adik aku pulak, mengalami masalah hidung yang agak kronik, Bersin setiap pagi dan alah pada habuk yang teruk. kegatalan hidung tu akan buat sampai sesak nafas dan jerawat belakang yang agak teruk. tapi Alhamdulillah..dengan mengambil CMC, jerawat makin susut dan alahan habuk dah hilang. Bersin pada setiap pagi juga sudah tiada. 

jadik..aku amik keputusan untuk menjadi mini agent sebab aku dan keluarga dah guna produk ini dan kami mendapat hasil yang sangat memuaskan. InshaAllah kalau korang ada masalah resdung, korang akan merasai perubahan yang ketara setelah mengambil CMC ini.   


terima kasih kerana sudi baca blog aku.....=)