Pages

Tuesday, March 4, 2014

Majlis Perkahwinan Azmalia + Luqman

Tarikh : 8 feb 2014
Lokasi : Taman Sg. Isap Perdana
Masa : 10 pagi - 5 petang


Kengkawan aku memang dah ramai yang melangsungkan perkahwinan. Mana yang sempat aku datang, aku datang. Mana yang aku tak berkesempatan aku mintak maaf sesangat ye korang. Kali ni aku nak story pasal majlis perkahwinan GengSekolah aku masa form 4  sampailah sekarang. Alhamdulillah..aku dapat hadirkan diri jugak di majlis Leya ni. kemain aku seronok nak pergi. Malam jumaat tu dah balik kuantan dah. Nampak tak eksaited nak jumpa pengantin. Anyway Leya nie sebenarnya dah kahwin bulan Disember lagi, memandang kan korang pun tahu masa tu Pahang banjir teruk, maka majlis sanding ditunda. Mujur leya sempat akad nikah di rumah kakak dia. Aku sedih jugak lah tak dapat hadir time tu. Nak balik pun takut jugak sebab keadaan tidak mengizinkan. sori mek leya. 

Dan finally aku dapat jugak hadirkan diri ke majlis persandingan leya nie. merangkap pengapit pengantin masa tu...Alahai.....tetibe nebes iolls. Dah sape yang kawen nie??? motip sangat aku yang nak nebes. Alhamdulillah..everything goes well. Dan korang layan jela gambar-gambar majlis okey....





 

Cantik kan pengantin kita......Aku doakan korang bahagia hingga jannah....Sentiasa sayang menyayangi dan saling hormat menghormati antara satu sama lain... Doaku mengiringi perjalanan korang...Aku gembira tengok kawan aku sorang nie dah ada orang yang jaga.....Dan tak sabo nak tunggu baby lahir.....she's pregnant uolls........happy giler dengar berita gembira ni......Tahniah Leya




terima kasih teman =)