Pages

Friday, May 16, 2014

Majlis Perkahwinan Nor Fatihah + Muhammad Azif

MAJLIS AKAD NIKAH
Tarikh : 2 Mei 2014
Lokasi : Kampung Kuala Triang
Masa: 9.00-11.00 malam

Assalamualaikum...

Seperti biasa nak update pasal kenduri kahwin, Kali ini nak cerita pasal  majlis persandingan kawan aku yang berlangsung pada 2.Mei.14-3.Mei.14.  Alhamdulillah dengan satu lafaz...Nor dah sah bergelar isteri pada Azif.







Majlis berjalan dengan lancar dan Alhamdulillah...semua dah selesai. Title pun dah bertukar ye Puan fatihah..

MAJLIS BERSANDING 

Tarikh :  3 Mei 2014
Lokasi : Kampung Kuala Triang
Masa: 11.00-5.00 petang



THE Bride and Bridesmaid






Pose pengantin

cantik nye kek pengantin

sesi potong kek oleh pengantin

Semua dah settle dan hari sebelum tu..Adik kembar pada pasangan Nor ni iaitu Ipah dah selamat melangsungkan majlis akad nikah beliau....

wawa,Dya,Ipah,Ain

Pengantin-pengantin baru


Dan Akhir kata dari aku...SELAMAT PENGANTIN BARU...semoga beroleh kebahagiaan hingga jannah korang...semoga cepat-cepat dapat baby macam Puan Wawa kita.....coming soon dapat anak sedara baru..hihihi 
Selamat menjalani kehidupan baru Puan Fatihah dan Azif.......kahwin dah aokmer ek....bercinta dari zaman sekolah rendah lagi..Akhirnya bersatu jua..Alhamdulillah.......=)




till then