Pages

Tuesday, May 20, 2014

Rutin Harian

Assalamualaikum wbt.

Kali ni aku nak cerita tentang rutin harian dan Supplement yang aku memang ambil hampir 3-4 bulan. Dan aku sangat berpuas hati dengan hasilnya.. Alhamdulillah kulit pun dah makin cerah, badan pun makin cergas dan bertenaga serta hidung pun dah tak gatal-gatal. Sperti entry yang lepas, aku ada review pasal PERLA COFFEE dan CUCURMA MANGGA CURE kan.. 2 benda nie la yang aku jadikan rutin harian aku.

Cucurma Mangga Cure
  • Untuk kesihatan dan juga resdung aku. Khasiat kunyit putih yang kita jarang ketahui adalah boleh merawat kanser korang.
  • Boleh merawat resdung, sebagai contoh: bila resdung nafas or mulut kita berbau bukan? bila kita ambil supplement CMC nie, semua masalah itu boleh hilang. 
  • Jerawat boleh hilang dan kecut dengan cepat. Muka tidak berminyak dan ada yang senang bangun pagi lepas consume CMC ini.
  • Hilangkan masalah pening kepala yang teruk dan melegakan batuk serta selesema.
 Tapi aku nak bagitahu jugak, supplement ini tidak digalakkan ambil untuk ibu-ibu mengandung dan juga ibu-ibu yang dalam pantang. Tapi berita baik untuk mereka-mereka ini, anda boleh memakainya sebagai Mask.  Jadi, jangan susah hati ye uolls.... dan kalau mana-mana yang jenis susah nak telan kapsul or pil, juga boleh buat mask macam yang aku cakap tu..

CMC Full Pack RM85 untuk 60 biji dan Half pack RM45 untuk 30 biji

Perla Coffee

Untuk mencerahkan kulit dari muka sampailah ke kaki pulak, aku minum Perla coffee ni. Yela, aku nie bukanlah putih sangat pun, tapi kira nak cerahkan kulit la..bagi sekata gitu..perempuan kan uolls...nak la cantik gitu. Harusla jaga penampilan kan. Aku syorkan perla coffee nie sebab aku dah try dan nampak hasilnya. kelebihan lain yang uolls kena tahu jugak adalah:

  • Walaupun Perla coffee tapi tak rasa coffee pun, macam minum vanilla gitu..pada aku la rasanya.Tiada kafein dan tidak  memeningkan kepala.
  • Mencerahkan kulit dan  gebukan seluruh badan serta bagi tenaga jugak.
  • Mempunyai makanan sunnah habbatus sauda. dan juga serbuk mutiara yang berfungsi untuk mencerahkan kulit.
  • Bagi yang ada selulit, ianya dapat mencerahkan selulit dan mencerahkan parut-parut muda. Lama-lama boleh hilang terus.
  • Lelaki  dan perempuan boleh minum. Rasa yang sangat Sedap. Nampak kesan seawal 1-2 minggu.
  •  Ada kelulusan KKM, Dijamin halaldan produk muslim uolls...
PERLA COFFEE Rm50 untuk 1 kotak dan Ada 20 sachet

After 2 bulan consume


So, mana-mana yang nak dapatkan stok untuk CMC dan PERLA COFFEE boleh menghubungi aku di talian

Aien 
017-9615132




P/s : Nak cantik dan sihat kena rajin....... Untuk pengambilan CMC , Aku amik setiap malam sebelum tidur 2 biji. Dan minum PERLA COFFEE setiap pagi satu sachet sebelum pegi kerja..... itulah rutin harian yang lain dan yang basic tu k uolls......=)