Pages

Wednesday, June 18, 2014

REVIEW PRODUK Mistine EGG WHITE MASK

Assalamualaikum...


Baiklah...kali ni aku nak review tentang satu produk yang aku amat berpuas hati dengan hasilnya......produk apa?? nilah produk nye.......

Mistine Egg White Mask
HA...nilah dia produk yang aku nak review tu....Alhamdulillah aku da guna korang....dan memang ternyata kulit muka makin lembut uollss......tak tipu.....

Di antara fungsi EGG WHITE MASK  ini adalah:

  •  Mudah untuk digunakan
  • Senang untuk dibawa ke mana-mana
  • TIADA bau Hanyir Telur
  • Membuang Sel-sel mati pada kulit
  • Memudarkan parut-parut yang halus.
  • Menganjalkan kulit serta melicinkan kulit uolls.
  • Pori-pori muka menjadi kecil.
  • Mengecutkan jerawat.
  • Menenangkan muka yang stress dan menyejukan muka juga.
  • Mengurangkan kesan SUNBURN pada kulit muka.
  • Membantu mencerahkan kulit muka.
  • Masalah kulit berminyak juga dapat di atasi.
  • Kulit menjadi semakin lembut.
  • Sesuai pada semua jenis kulit.
  • Dan boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan.





Cara untuk memakai EGG WHITE MASK

1.       Muka haruslah dicuci terlebih dahulu dan keringkan.

2.       Picit Egg white mask pada tapak tangan dan sapu pada keseluruhan muka (kecuali pada bibir dan mata)

3.       Biarkan 20-30 minit sampai mask kering (betul-betul kering)

4.       Tarik mask daripada bawah ke atas (dari dagu ke dahi)

5.       Gunakan 2-3 kali seminggu untuk hasil yang optimum. 

6.       Uolls pasti rasa perubahan =)










TIPS : MASUKKAN EGG WHITE MASK DALAM PETI AIS BEBERAPA MINIT SEBELUM PAKAI.