Pages

Tuesday, March 17, 2015

Short Vacay With Famili PART 1

Dalam sibuk-sibuk sempat jugak curik-curik masa planning pergi cuti-cuti dengan famili. Tapi sayang sebab ayah aku tak join, die ade program yang tak boleh nak skip.... Alhamdulillah everything smooth so far.... semua yang kami plan menjadi.. actually bukan plan betul-betul pun, just decide dengan adik aku nak pegi KL hujung minggu tu. Mula-mula nak pegi just two of us..then tetibe rasa cam tak best la pulak kan, so bawak sekali la Mak dan Iman my niece. Pegi pagi sabtu dan balik petang ahad. Destinasi kami memang takde plan sangat.. yang penting dapat pergi shopping dan bawak mak n Iman jalan-jalan. Sebab nanti nak plan pergi the whole famili..Iman ajak pergi zoo tapi kami taknak, adik takde.....so kite plan next time ok iman....... korang layan la gambar-gambar kami sepanjang short vacay ni.......


My Niece Iman

Teteh dan Iman

Dede dan Iman

my happiness

All happy face...=)
Sempat jugak tengok tarian singa
lepas habis persembahan tarian singa tu, kami pergi check in hotel lak... Penat dah berjalan seharian kasi can rehat sekejap. Malam pulak dah ade plan nak pegi Uptown Mines..... tempat biasa singgah aku.....tetibe teringat zaman belajar UPM dulu, bukan selalu pun pergi...sekarang, ade masa aku pergi jugak if ada attend mesyuarat kat KL....hihi

so untuk program hari sabtu settle dah...... untuk program hari ahad.......stay tuned korang



Akan bersambung next entry.......


Friday, March 13, 2015

Throwback sangat......

Assalamualaikum...

Niat di hati nak update blog selalu...tapi apakan daya.....selalu pending dalam draf jela akhirnye...lepas tu tajuk mesti kena tukar sebab dah lapuk sangat, Mesti kengkorang pun ada jugak macam aku kan... Yela blog ni kira macam diari la kot...dah macam-macam luahan rasa hati, aktiviti yang aku buat dan jugak ada nasihat yang berguna sebagai panduan untuk aku dan sesiapa yang membaca blog aku ni..

Dah pendahuluan yang macam karangan sekolah tu....aku nak cerita macam biasa la aktiviti dengan anak sedara aku yang dua orang tu.. Biasa kalau hujung minggu takde pape nak buat, kami pegi la bawak mereka jalan-jalan. Kemain seronok budak dua orang tu ha... Yang paling penting kan, aku suka matching2 kan baju dieorang berdua. Lagi comel..







Bawak pergi tempat ni pun dah gembira dah budak dua orang ni.....Yang penting kena jalan-jalan...

Sori sekarang sibuk sikit akak dan adik..... nanti ada masa dede bawak jalan-jalan lagi....