Pages

Tuesday, August 18, 2015

Taman Rama-Rama, Kuala Lumpur

Assalamualaikum...

Entry ni dah berkurun dalam draf blog sebab lama dah tak jengah blog ni ha.....sekarang ni makin sibuk pulak dengan kerja.....aku rasa bulan 8 memang bulan yang sibuk kot,....hiihii teori aku boleh pakai ni...
Entry pun tengok tajuk dah tahu kan pasal pe.....lama dah kot kami pegi taman rama-rama ni....baru ni lah dapat post dalam blog.... Yang penting dapat bagi anak-anak sedara aku ni belajar macam mana kitaran hidup rama-rama. Yang paling eksaited sekali la dieorang tu..macam-macam tanya. sebelah dalam sebelum kita keluar dari taman rama-rama ni, adalah pelbagai jenis rama-rama yang telah di awet. dekat situ jugak tunjuk peringkat kitaran hidup rama-rama.

maka...inilah hasil dari kami pergi taman rama-rama tu....










Dapat jugak pegang.....hihi

Having so much fun








Next tirp plak ke Zoo negara.... nanti aku story lagi okay....

till then..

bubye