Pages

Wednesday, February 25, 2015

E-Day 1.Feb.2015

Assalamualaikum..

Alhamdulillah syukur semua perancangan untuk majlis berjalan dengan lancar. Terima kasih yang tak terhingga pada Mak, Abah, Adik beradik yang banyak membantu dalam menyempurnakan majlis pertunangan aku... Haha macam tak caya aje aku dah bertunang... Iye la kan, lama jugak dah kami ni bercouple nye...Alhamdulillah awal bulan 2 jadi jugak majlis tunang kami. Doa yan baik-baik untuk kami.....


Terima kasih juga pada para tetamu yang hadir dan pada famili sebelah tunang.... perasaan dah bercampur baur dah aku rasa time tu, risau ade yang terkurang, risau ade yang terasa hati, risau ade yang kurang memuaskan sepanjang majlis tu. Terima kasih juga pada Ibu, kak rona, Kak De, Mak dik, Mama, papa, Cik Dah dan semua la......nak mention sorang-sorang memang tak terlarat la aku....


Hantaran utk pihak lelaki

Hantaran untuk pihak perempuan




Alhamdulillah.....akhirnye semua dah settle..next step lak kena prepare untuk persiapan majlis kahwin la pulak..


Orang-orang kuat....hihihihi
Lagi sekali.....terima kasih semua.......Syukur Ya Allah....doa-doa semoga semua dipermudahkan....amiin