Pages

Wednesday, April 1, 2015

Short Vacay Part 2

Okey dah settle entry Short Vacay Part 1 kan....

Aku sambung lak short vacay part 2...... beria lak nak ber part2 bagai..... Maka, esok nye kami dah plan nak pegi IOI City Mall jela...dekat dan macam-macam ada.....Padahal nak makan Dip n Dip punye pasal.
Siapa paling gembire....hihi


happy face

serius...sedap nyum nyum

On the way balik dah

i love them....




Lepas jalan-jalan dan makan-makan semua......kami pun balik....serius kalau pencinta coklat tu memang best la makan dekat Dip n dip tu...tapi mana yang suam-suam kuku tu....bawak reramai kawan or jangan nak pilih yang betul-betul full of chocolate...Adik aku hampir muntah tengok aku dan tunang makan....padahal yang lebih kami makan...Mak aku pulak total lost dah...hihihhi....

 Tapi apa-apa pun.....short vacay kali ni....aku seronok dan paling best....dapat buat anak buah aku tu happy....Alhamdulillah...next time kita plan short vacay ke tempat lain pulak......

till then........