Pages

Monday, May 23, 2016

Inspirasi bilik tidur..

Well....aku dulu selalu berangan nak ada rumah sendiri sebab nak deko-deko rumah..seronok nye la....sekarang dah duduk sendiri, takde nye la hai nak deko macam yang aku angankan....keje asyik travel aje...seminggu sekali dekat rumah tu pun kira banyak...hihi

Tapi gigih jugaklah duk usha-usha dalam facebook deko bilik tidur yang aku berkenan....aku suka konsep white wall....tapi nak buat ala-ala gothic gitu.......agaknya orang migrain memang nak geleap-gelap je dalam bilik..tak sakit kepala.....ke aku sorang aje yang macam tu....biar jela...janji tak kacau orang kan.




Ni antara pilihan aku yang berkenan....serius nampak cantik dan kemas aje......lagipun simple kan....sumber gambar dari facebook.....aku berkenan aku save kan lah....nak buat inspirasi nanti nak deko bilik tidur....tak sabar rasa nak transform bilik tidur aku...well nak kena beli cat dulu, nak cat bilik...bilik sekarang warna hijau....umm....so not me sangat...tapi aku duk jela....

wish me luck korang.....semoga dapat ubah bilik tidur tahun ni....hahahhahahhaaha