Pages

Tuesday, May 31, 2016

Ber DIp n Dip

Dua minggu lepas teringin pulak nak makan chocolate.....ada masa tekak memang meminta jugak kan...so alang-alang memang ada program kerja di Kuala Lumpur..apa lagi amik kesempatan untuk dating berdua dengan husben..lama dah tak ke KL sebenarnya....

Gerak pun dah petang dari rumah nenek...Bera ke KL bukan jauh sangat...alhmdulillah jugak bukan time cuti sekolah korang..kalau tak..memang stuck la kiteorang ni....

Planning memang nak makan Dip n Dip kat IOI City Mall....tapi takut lewat sampai KL, so takdelah nak letak tinggi-tinggi harapan tu....tapi...perancangan kita tu Allah bantu permudahkan....

berehat di kampung..
Sampai KL, terus pegi IOI City Mall.........

triple choc..my fav




thank you husben....bawak pegi makan....i love it
Lepas je makan....pegi makan nasi pulak kedai mamak....hihihi....memang terbaik la.....bab makan ni memang tak pernah tolak.......terima kasih husben..layankan kerenah bini awak ni.....I LOVE YOU