Pages

Tuesday, June 7, 2016

Entri lama baru nak post...

hujung minggu memang kalau takde program daerah memang aku akan balik untuk spend time with my famili...kadang-kadang keluar makan pun dah cukup dah.... biasa nya kalau berdua dengan husben..memang akan ada pengikut setia...sejak dari kitaorang kawan, couple, sampailah sekarang budak berdua tu memang jarang tak ikut kemana-mana....

Kali ni bawak pergi makan-makan dekat ECM (East Coast Mall). bawak pergi jalan-jalan pun mesti kena pakai baju cantik-cantik. tu ayat adik si Ammar tu...bukan boleh tengok kami ini pakai tudung aje...mesti die nak bersiap pakai baju hensem-hensem versi dia....keluar nak pakai baju tshirt kolar..takpun berkemeja uolls......hihihihi

otw ke ECM

kemain posing makan..

muke kekenyangan

me,myself and I

with hubby..i love u

akak iman ambil gambar...muke hubby tak ready..hihihi