Pages

Monday, September 19, 2016

Wedding Zera dan Fahmi

Assamualaikum....

Tarikh :17 September 2016
Lokasi : Dewan Orang Ramai Sri Damai, Kuantan
Masa : 11.00pg- 5.00ptg

Minggu lepas pergi kenduri kahwin kawan dari zaman sekolah menengah...Hoi mek Zera dah kawen dah ko....Alhamdulillah masih lagi larat tu nak pegi kenduri...mak buyung ni memang tak reti duk diam..Berjalan aje keje nye...Akad nikah malam 16 september tu.... settle dah lagi seorang member sekolah...ada lagi 2 orang tunggu masa nak langsungkan majlis.... make sure pilih tarikh cantik tao..senang aku nak pegi kenduri.,...Aku memang suka pergi kenduri kawen ni. tak nak cite panjang korang layan jela gambar-gambar ye...part gambar atas pelamin takde......sebab nak balik cepat..takut terberanak pulak ataas pelamin Zera nanti......tapi kena jugak bergamba ngn pengantin ye dak...tu acara wajib.....hihihihi



ketibaan pengantin

lawa sangat wei...

senget pun senget lah...

last before balik...

dengan Mek yus.....tak lama lagi turn die plak


lama tak jumpa Mek Ila ni....bertahun dah rasa..last jumpa jugak