Pages

Tuesday, September 20, 2016

Picnic with Love

Assalamualaikum...


Cuti hari Malaysia hari tu tetiba planning ngn adik aku nak pegi berkelah la konon nye...sambil-sambil nak buat Maternity shoot la....alang-alang encik hubby baru balik dari outstation...so aku pun nak masak simple-simple aje la.... buat sandwich telur, nasi goreng dan scallop + sosej.... tapi part paling kelako tak dan pun nak ambil gambar makanan......nampak tak gelojoh sangat nak makan....pergi area Kuantan jugak...malas nak pegi jauh-jauh sangat...since tak bape nak planning sangat...pagi tu gerak pegi Pantai Sepat. Sape pernah pergi mesti tao dekat mana kan....aku suka view die...sebab teduh sikit ade pokok-pokok sekitar tepi pantai tu.....Disebabkan hari cuti, maka ramai lah orang pun datang berkelah...termasuk la aku.... Pergi empat orang termasuk adik aku dan kawan die...tu memang peneman setia aku....thank you sesangat

acah-acah kurus

feeling sangat la tu