Pages

Wednesday, September 21, 2016

Makan-makan lagi

Assalamualaikum..



Kula Cakes dah memang femes dah sekitar Kuantan dan ade jugak yang dari jauh sanggup datang semata-mata nak pekena Mango Cheese Cake dan  Pandan Cooler dieorang.... Pergh memang terangkat weii.... tu belum creme brulee lagi, pavlova, toblerone cheese dan macam-macam lagi lah.... terliur dah tengah taip pun aku ni....so memang rutin la aku dan adik aku akan singgah kalau rasa nak makan....tutup setiap hari Isnin sahaja.... dan paling win tempat ni ala-ala nature gitu..... korang akan tengok ade basikal tua tergantung tepi dinding, meja pallet.... ade mural sikit dan ade jugak pokok-pokok menjalar dah...dulu tak bape banyak kerusi meja..now dah makin bertambah...dan kalau datang tak kena masa....korang tapau jela...nak makan dekat situ memang full house weii....tu belum kena beratur panjang nak beli... tapi tula bila dah sedap dan orang dah mula kenal...memang lumrah la kan.... 








hubby suke...peanut butter choc cheese


hoi gemokkkk

peneman setia budak due orang ni